Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Rechter toont mildheid voor vijftiger die bankkaart uitleende aan phishingbende: “Ik zat aan de grond na de opname van mijn zoon in het ziekenhuis”

MechelenEen man uit Sint-Niklaas is door de rechter in Mechelen veroordeeld tot het uitvoeren van een werkstraf. De man werd schuldig bevonden aan deelname aan een phishingbende. Hij ontleende zijn bankkaart en werd zo een zogeheten moneymule binnen de bende.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.