MECHELEN - De rechtbank in Mechelen
Volledig scherm
MECHELEN - De rechtbank in Mechelen © David Legreve

Rechtbank verplicht veertiger om zich binnen de week te laten opnemen in instelling

Een 45-jarige man uit Mechelen heeft van rechter Suzy Vanhoonacker een allerlaatste kans gekregen. De veertiger moest zich eerder verantwoorden voor een reeks diefstallen. Telkens was hij onder invloed van alcohol, drugs of medicatie. Hij kreeg een celstraf van twee jaar opgelegd met probatie-uitstel. “Maar meneer moet zich binnen de week laten opnemen”, klonk het nog.

0 reacties

 1. Wanneer fietspad plots mountainbikeparcours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad
  PREMIUM
  Heindonk

  Wanneer fietspad plots mountainbi­ke­par­cours wordt: honderden fietsers in de problemen op steile werfweg naast jaagpad

  Een fietstochtje over het jaadpad langs Dijle en Zenne in Heindonk zal menig fietser nog lang heugen. Een onaangekondigde werf plaatste hen voor een onaangename keuze: of kilometers omrijden of afstappen en ploeteren langs een veel te steile werfweg. De Vlaamse Waterweg, die er overstromingsgebied Tien Vierendelen laat aanleggen, belooft beterschap.
 2. REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivieren­land

  Het terrasjesseizoen is nu eindelijk officieel geopend! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Dit weekend tonen we je de gezelligste adresjes in het groen, voor wie na het wandelen rustig wil uitblazen aan een mooi tafeltje midden in de natuur. Bij deze acht adresjes in de Kempen en het Rivierenland kan je alvast neerploffen voor een deugddoend terras in het groen. Lees meer over ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’ in ons dossier.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek