MECHELEN - Tijdens de huiszoekingen nam de politie heel wat drugs, geld en wapens in beslag
Volledig scherm
PREMIUM
MECHELEN - Tijdens de huiszoekingen nam de politie heel wat drugs, geld en wapens in beslag © Lokale Politie Mechelen-Willebroek

Raadkamer verlengt aanhouding van alle verdachten in drugsdossier: “Zelfs arrestaties én veroordelingen hielden bendeleden niet tegen”

Alle aangehouden verdachten in het grootschalige drugsnetwerk dat eerder deze week werd opgerold, verschenen vrijdagochtend voor de raadkamer. De bende, gerund door een Mechelse familie, verhandelde cocaïne en cannabis op grote schaal. Zes verdachten werden in april 2019 nog veroordeeld in een zeer gelijkaardig drugsdossier. “Maar zelfs dat hield hen niet tegen”, klinkt het. 

0 reacties

  1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
    Streamz

    Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

    True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.