Annelies Belemans bij het maken van een nieuwe ‘elkedagzin’
Volledig scherm
PREMIUM
Annelies Belemans bij het maken van een nieuwe ‘elkedagzin’ © Marc Aerts

“Puzzelen met woorden geeft me rust”: Annelies Belemans bundelt haar mooiste knipselpoëzie in boek

MechelenElke dag gaat Annelies Belemans (30) uit Mechelen op zoek naar woorden in magazines en kranten om daar fijne, gevoelige of herkenbare dichtzinnen mee samen te stellen. Dat kleine momentje voor zichzelf viel al in de smaak bij haar bijna 50.000 volgers op Instagram, een bundeling van haar mooiste knipselpoëzie is nu ook verkrijgbaar in boekvorm: Elkedagzin.

 1. Van Breendonk tot Bonheiden: op deze 10 kerstmarkten in de regio Mechelen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Breendonk tot Bonheiden: op deze 10 kerstmark­ten in de regio Mechelen dompel je jezelf volledig onder in de kerstsfeer

  Sinterklaas is nog maar net in het land, maar we tellen met zijn allen al volop af naar de kerstdagen. Het belooft zoals steeds een periode vol lichtjes, lekker eten en sfeervolle kerstmarkten te worden. Heb jij zin om de kerstsfeer op te snuiven? Wij lijsten tien kerstmarkten op in Mechelen en omstreken om helemaal in de kerststemming te komen.
 2. Judoschool Samurai viert heropstanding en 50ste verjaardag: “Oprichter op sterfbed beloofd levenswerk verder te zetten”
  PREMIUM
  Willebroek

  Judoschool Samurai viert heropstan­ding en 50ste verjaardag: “Oprichter op sterfbed beloofd levenswerk verder te zetten”

  Feest zondag bij judoschool Samurai. De club vierde niet alleen de vijftigste verjaardag, maar ook de heropstanding. De vereniging kreeg bijzonder rake klappen van corona, maar krabbelde weer overeind en klopte de pandemie intussen met ippon. “Op een bepaald ogenblik was het niet meer leefbaar, maar we hebben doorgezet”, vertelt Jan De Voeght (64) en daar had de voorzitter een heel goede reden voor.
 1. Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlijke service
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van L’eef tot Sawadi: bij deze 6 lokale boetiekjes in de regio Mechelen kan je ook op Black Friday rekenen op een persoonlij­ke service

  Morgen is het opnieuw Black Friday. Vooral grote winkelketens geven dan enorme kortingen op hun collecties. Maar deze feestdag voor de consument is ook de ideale gelegenheid om lokale boetiekjes in de kijker te zetten. Daar kan je steeds rekenen op persoonlijk en eerlijk advies. Wij hebben voor jou zes boetieks opgelijst in de regio Mechelen, die jouw bezoekje waard zijn: van L’eef in Mechelen tot Sawadi in Lier.