De zaak van Engel tegen Marc Van Ranst in de Rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
De zaak van Engel tegen Marc Van Ranst in de Rechtbank van Mechelen © David Legreve

Proces tegen Marc Van Ranst na dagvaarding door Nederlands coronascepticus uitgesteld naar augustus: “Dit is een voorbeeld van procesmisbruik”

MechelenProfessor-viroloog Marc Van Ranst stond vanmiddag voor de rechter in Mechelen. Dit nadat hij gedagvaard werd door Nederlands coronascepticus Willem Engel. Die laatste vond dat Van Ranst hem door meerdere uitspraken in een slecht daglicht had geplaatst. De zaak werd vandaag nog niet gepleit, maar wel uitgesteld naar augustus.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).