Els Van den Bergen van Awardt maakte de handtas die prinses Delphine droeg op de Nationale Feestdag (voor alle duidelijkheid: niet deze)
Volledig scherm
PREMIUM
Els Van den Bergen van Awardt maakte de handtas die prinses Delphine droeg op de Nationale Feestdag (voor alle duidelijkheid: niet deze) © David Legreve

Prinses Delphine loopt in de kijker met oogtas van Mechelse Awardt: “Bij ander weer had ze mogelijk voor een andere outfit gekozen”

MechelenPrinses Delphine van Saksen-Coburg trok woensdag alle aandacht naar zich toe tijdens het nationaal defilé met haar opvallende outfit, maar blikte ook terug met een ‘oogtas’ van het Mechelse Awardt. “Het tasje stond zo mooi naast haar stoel. Dan ben je fier dat het jouw handtasje is!”, lacht ontwerpster Els Van den Berghen.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).