Foto David Legreve
Volledig scherm
© Foto David Legreve

Porsche eerst op nieuwe bedrijvenzone

MECHELENEen delegatie van auto-importeur D'Ieteren, toekomstig concessiehouder Claude Willaert en burgemeester Bart Somers (Open Vld) hebben gisteren in Mechelen-Noord de laatste paal gezet van een nieuwe vestiging van Porsche. De garage is de blikvanger van de ontwikkeling van een nieuw terrein. De investering bedraagt 20 miljoen euro.

  1. Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslange revalidatie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenverlamming. De zorg is onbetaalbaar”
    Bonheiden/Boechout

    Ouders richten vzw op om geld in te zamelen voor levenslan­ge revalida­tie van dochter (6): “Marthe lijdt aan hersenver­lam­ming. De zorg is onbetaal­baar”

    Ouders Jill Bruynseels en Andy Van Linden uit Bonheiden hebben een vzw opgericht om geld in te zamelen om de levenslange revalidatie van hun oogappel Marthe (6) te bekostigen. Het guitige meisje lijdt aan hersenverlamming. “De zorg voor onze dochter is onbetaalbaar”, verklaart het jonge gezin. Op 7 augustus organiseren ze een eerste benefiet in Boechout. Op termijn willen de mama en papa met hun vzw ook andere kinderen en hun ouders helpen.