Op het politiecommissariaat werd een poederbrief binnengebracht. De Civiele Bescherming kwam net als maandag langs.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het politiecommissariaat werd een poederbrief binnengebracht. De Civiele Bescherming kwam net als maandag langs. © David Legreve

Politiekantoor in Mechelen afgesloten na poederbrief: “Bleek om gips te gaan”

MechelenIn Mechelen is het politiekantoor in de Frederik de Merodestraat dinsdagnamiddag een tijdlang afgesloten. Ook het verkeer kon er tijdelijk niet meer langs. De oorzaak is een pakket met verdacht wit poeder. Het is al de tweede dag op rij dat er een poederbrief opduikt in Mechelen.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. 25.000 ton ziekenhuis maakt plaats voor woonproject Maarten: “Buurt voor iedereen”
  PREMIUM
  Mechelen

  25.000 ton ziekenhuis maakt plaats voor woonpro­ject Maarten: “Buurt voor iedereen”

  “Zoals iedereen hier vroeger welkom was in de ‘kliniek Peeters’, zo zal elke Mechelaar welkom zijn na voltooiing van de site.” Dat heeft projectontwikkelaar Pieter Vanhout donderdag gezegd bij de officiële start van de afbraak van het leegstaande ziekenhuis in de Leopoldstraat. De site wordt eind 2024 het thuis van 95 gezinnen en onder meer een hotel, maar de rotatieparking en het parkje komen er voor iedereen.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg