Volledig scherm
© Baert Marc

Politie zet dronken bestuurder met kinderen in laadruimte van bestelwagen aan de kant: “Hij had 1,4 promille alcohol in zijn bloed”

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft afgelopen weekend het rijbewijs ingetrokken van de bestuurder van een bestelwagen. De man was dronken, had geen rijbewijs en vervoerde naast een passagier ook nog vijf personen, waaronder zijn kinderen, in de laadruimte.

 1. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen