Bij de 13 huiszoekingen in en rondom Mechelen werd een aanzienlijke hoeveelheid wapens en munitie in beslag genomen.
Volledig scherm
Bij de 13 huiszoekingen in en rondom Mechelen werd een aanzienlijke hoeveelheid wapens en munitie in beslag genomen. © rv

Politie valt binnen bij Outlaws: kalasjnikovs en granaten in beslag genomen, tien personen opgepakt

MechelenDe politie is binnengevallen bij verschillende leden van motorclub Outlaws. De huiszoekingen vonden plaats in en rondom Mechelen. Tien mensen werden opgepakt. Drie van hen zijn aangehouden, drie anderen zijn vrijgelaten onder voorwaarden. De politie nam een heleboel wapens en munitie in beslag, net als grote hoeveelheden cash geld. 

  1. Bart is ‘veiligste vrachtwagenchauffeur’ van 2022: “Tot mijn 26ste reed ik alleen met de bromfiets, vier jaar later zat ik in een vrachtwagen”
    PREMIUM
    Affligem/Willebroek

    Bart is ‘veiligste vrachtwa­gen­chauf­feur’ van 2022: “Tot mijn 26ste reed ik alleen met de bromfiets, vier jaar later zat ik in een vrachtwa­gen”

    Bart De Smedt (50) uit Affligem is De Gouden Ridder van de Weg 2022, een jaarlijkse bekroning voor een vrachtwagenchauffeur die al tien jaar ongevallenvrij rijdt. De chauffeur van Nedcargo Logistics uit Willebroek doet zelfs straffer, want in zijn carrière van twintig jaar was hij nog nooit bij een ongeval betrokken. “Geluk op de baan speelt een rol”, aldus Bart.