Archief
Volledig scherm
Archief © Kimberley Clemens

Politie start onderzoek na inbraak in drie voertuigen

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart na drie auto-inbraken. Zo werd er eerst in de Lindestraat en in de Voetbalstraat in Mechelen-Zuid ingebroken in twee voertuigen.

 1. Duo staat terecht voor inbraakpoging die resulteerde in Hollywoodiaanse achtervolging doorheen woning: “Feiten niet gepleegd uit hebzucht, maar uit noodzaak”
  PREMIUM
  Mechelen

  Duo staat terecht voor inbraakpo­ging die resulteer­de in Hollywoodi­aan­se achtervol­ging doorheen woning: “Feiten niet gepleegd uit hebzucht, maar uit noodzaak”

  Twee Albanezen van 26 en 31 jaar oud stonden vanmorgen voor de rechter in Mechelen. Ze moesten zich verantwoorden voor een inbraakpoging op 4 februari jongstleden die resulteerde in een Hollywoodiaanse achtervolging doorheen een achtergelegen woning. De bewoonster was thuis en zag hen door haar woning vluchten. Het parket vroeg celstraffen tot 18 maanden effectief.
 2. Mechelaars genieten gedisciplineerd van Rode Duivels: “Eindelijk nog eens samen voetbal kijken”
  Mechelen

  Mechelaars genieten gediscipli­neerd van Rode Duivels: “Eindelijk nog eens samen voetbal kijken”

  Geen fan park in Mechelen, dus moesten de fans van de Rode Duivels de wedstrijd tegen Rusland zaterdagavond op verschillende kleinere schermen volgen. Het leek de pret nauwelijks te bederven, ondanks de coronamaatregelen. Zowel op EK Pelouza als in hotel Van der Valk een boogscheut verderop werden de overwinning én de herwonnen vrijheden gevierd, al bleven de voetbalfans gedisciplineerd.