De stad Mechelen organiseerde samen met de politie en het parket een gezamenlijke persconferentie naar aanleiding van een steekpartij aan het station van Mechelen Nekkerspoel. Van links naar rechts: Lieselotte Claessens (parketwoordvoerster), burgemeester Alexander Vandersmissen en korpschef Yves Bogaerts.
Volledig scherm
De stad Mechelen organiseerde samen met de politie en het parket een gezamenlijke persconferentie naar aanleiding van een steekpartij aan het station van Mechelen Nekkerspoel. Van links naar rechts: Lieselotte Claessens (parketwoordvoerster), burgemeester Alexander Vandersmissen en korpschef Yves Bogaerts. © Marc Aerts

Politie, parket en stad reageren na steekpartij aan station Nekkerspoel: “Incident staat los van mogelijke problemen in de wijk, maar politie zal verhoogd aanwezig blijven in de wijk”

MechelenDe steekpartij aan het station van Nekkerspoel heeft weinig te maken een lokaal probleem in de wijk”, dat is maandag gezegd op een gezamenlijke persconferentie tussen politie, parket en de stad Mechelen. Bij de steekpartij zondagavond raakte een 28-jarige uit Zaventem gewond, twee verdachten worden momenteel nog opgespoord door politie en en parket. 

  1. Matisse Bergiers is pechvogel bij Rupel Boom, dat nipt met 3-2 verliest bij Dessel Sport: “Er zat veel meer in”
    Voetbal eerste nationale

    Matisse Bergiers is pechvogel bij Rupel Boom, dat nipt met 3-2 verliest bij Dessel Sport: “Er zat veel meer in”

    Rupel Boom trok met vertrouwen en een open vizier naar Dessel. Dat lef leverde de Steenbakkers een verdiende voorsprong op, maar op slag van rust slikten de bezoekers een ongelukkige gelijkmaker nadat een voorzet van Versmissen via de knie van Matisse Bergiers voorbij een kansloze Nolle in doel draaide. Meteen na de pauze sloeg de thuisploeg twee keer op korte tijd toe met twee mooie goals en kwam de 3-2-aansluitingstreffer te laat.