MECHELEN - De politie van Mechelen-Willebroek nam de 121 flessen met lachgas in beslag.
Volledig scherm
MECHELEN - De politie van Mechelen-Willebroek nam de 121 flessen met lachgas in beslag. © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Politie neemt maar liefst 121 flessen lachgas in beslag bij chauffeur onder invloed van cannabis

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft het afgelopen weekend 121 flessen lachgas in beslag genomen. Dat gebeurde tijdens een alcohol- en drugscontrole. De chauffeur, een Nederlander, testte bovendien positief op cannabis.

 1. Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Gaëtan Coucke gaat met Malinwa in Cercle voor tweede zege en clean sheet op rij: “Van buitenaf waren er veel defensieve twijfels”

  Opluchting. Dat gevoel overheerste ook bij Gaëtan Coucke (24) na de 3-0-overwinning tegen Union. De nul is van het bord. “Die eerste driepunter maakte het deze week toch aangenamer op training”, aldus de doelman. Ook die andere nul is van de tabellen, die van de clean sheets. “Dat doet zeker deugd. Vooral omdat er geschreven werd dat we defensief kwetsbaar waren.”
 2. Herinrichting Zandpoortvest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijkste”
  Mechelen

  Herinrich­ting Zandpoort­vest eind volgende week klaar: “Volgende fase wordt een van de moeilijk­ste”

  De herinrichting van de Vesten schiet goed op. Geheel volgens planning zullen de werkzaamheden op de Zandpoortvest eind volgende week zijn afgerond. De maandag erop kan worden gestart met Hendrik Speecqvest, Schuttersvest en Van Benedenlaan. Daar wordt meer hinder verwacht, met onder meer een afgesloten Brusselsepoortstraat. “Het is een van de moeilijkste fases van de werken.”