WILLEBROEK - Het meest opmerkelijk vervoer werd aangetroffen op de Steenweg op Blaasveld. Twee vrachtwagens op elkaar geplaatst en zo geladen. Als ladingzekering werden de vrachtwagens aan elkaar gelast door de vervoerde
Volledig scherm
WILLEBROEK - Het meest opmerkelijk vervoer werd aangetroffen op de Steenweg op Blaasveld. Twee vrachtwagens op elkaar geplaatst en zo geladen. Als ladingzekering werden de vrachtwagens aan elkaar gelast door de vervoerde © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Politie int 3.222 euro aan boetes bij controles op zwaar vervoer

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft op verschillende locaties een controleactie gehouden op zwaar vervoer. Het inde in totaal zo’n 3.222 euro aan boetes.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Afbraak Inofer van start: eerste bewoners en werknemers MALT nemen eind 2024 intrek
  Mechelen

  Afbraak Inofer van start: eerste bewoners en werknemers MALT nemen eind 2024 intrek

  De burgemeester van Mechelen heeft donderdag symbolisch een eerste stukje Inofer afgebroken. De komende maanden wordt de vroeger perserij voor non-ferro metalen — op het beschermde Socaré na — met de grond gelijk gemaakt en start de sanering van de verouderde industriële site. Ontwikkelaar PSR wil nog dit jaar starten met de bouwwerken van MALT, eind 2024 moeten de eerste bewoners en werknemers hun intrek nemen.