MECHELEN - De bijna-aanrijding van de twee politie-inspecteurs in burger gebeurde op de Leuvesensteenweg ter hoogte van de Hamerstraat.
Volledig scherm
MECHELEN - De bijna-aanrijding van de twee politie-inspecteurs in burger gebeurde op de Leuvesensteenweg ter hoogte van de Hamerstraat. © Google Maps

Politie in burger moet wegspringen voor wegpiraat tijdens het oversteken van rijbaan: “Ik had niet door dat het om agenten in burger ging en bovendien was ik gehaast”

MechelenIn opdracht van het parket heeft de politie van Mechelen-Willebroek het rijbewijs ingetrokken van een Mechelse autobestuurder. Die reed op de Leuvensesteenweg ei zo na twee agenten in burger aan.

  1. Van weedbloempjes tot cannabisbier: Florapoint opent CBD-winkel op Leestsesteenweg: “We zijn voorstander van het legaliseren van de drug”
    PREMIUM
    Mechelen

    Van weedbloem­pjes tot cannabis­bier: Florapoint opent CBD-win­kel op Leestse­steen­weg: “We zijn voorstan­der van het legalise­ren van de drug”

    Florapoint heeft donderdag een zogenaamde ‘CBD-shop’ geopend op de Leestsesteenweg in Mechelen. De winkel verkoopt allerhande producten op basis van cannabis: bier, frisdrank en zelfs chocolade, maar dan zonder de psychoactieve stof THC. “Maar we willen een trekkende rol spelen in de legalisatie en commercialisatie van cannabis mét THC”, zegt oprichter Joeri Perneel.