MECHELEN - De spullen die werden gestolen alsook die werden teruggevonden in de wagen van de vijf verdachten, werden in beslag genomen
Volledig scherm
MECHELEN - De spullen die werden gestolen alsook die werden teruggevonden in de wagen van de vijf verdachten, werden in beslag genomen © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Politie arresteert vijftal na het plegen van winkeldiefstallen: “Sommigen hadden zelfs vier broeken over elkaar aan”

MechelenVijf mannen tussen de 21 en 37 jaar oud zijn afgelopen weekend door de politie van Mechelen-Willebroek opgepakt. Het vijftal wordt verdacht van het plegen van enkele winkeldiefstallen in het centrum van Mechelen.

 1. Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aansluiting bij de top vijf na deugddoend groepsgesprek: “We willen meer”
  VOETBAL DERDE NATIONALE B

  Kenny Thompson en Nijlen vonden weer aanslui­ting bij de top vijf na deugddoend groepsge­sprek: “We willen meer”

  Een groepsgesprek kan wonderen doen. Dat was onlangs het geval in Anderlecht waar het vertrouwen in Vincent Kompany werd bevestigd en ook bij derdenationaler Nijlen miste dergelijk gesprek na de nederlaag tegen Witgoor zijn effect duidelijk niet. Dankzij ruime zeges tegen Termien (0-4) en De Kempen (5-0) vonden de troepen van Kenny Thompson opnieuw aansluiting bij de top vijf. Maar de coach wil meer.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.