De machine rolde vanmorgen in het wedstrijdbad, maar richtte gelukkig weinig schade aan.
Volledig scherm
De machine rolde vanmorgen in het wedstrijdbad, maar richtte gelukkig weinig schade aan. © RV

Poetsmachine rolt in het water van zwembad Nekkerpool

MechelenEen opmerkelijk tafereel vandaag in De Nekkerpool. Een poetsmachine sukkelde er vanochtend in het wedstrijdbad. De schade bleef beperkt, maar het bewuste bad moest wel een viertal uur worden afgesloten. 

 1. Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”
  PREMIUM
  Mechelen

  Man staat terecht voor reeks feiten: “Van spuwen naar vrouw en agenten tot het in brand steken van deken in politiecel en het stukbijten van horloge”

  Het parket heeft vandaag een celstraf gevorderd van 2 jaar effectief tegen Sedki A. (29). De twintiger stond terecht voor een hele reeks feiten. Naast het spuwen naar een vrouw in het station, spuwde hij ook naar de politie, stak hij een deken in een politiecel in brand en beet hij zelfs de horloge van een agent stuk. De man kon er zich niets meer van herinneren.
 1. Studenten kaarten discriminatie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”
  Antwerpen/Lint/Hove/Heist-op-den-Berg/Mortsel/Hofstade/Hemiksem

  Studenten kaarten discrimina­tie in make-up industrie aan: “Nauwelijks foundation voor mensen met donkere huidskleur”

  ‘Make-up your mind!’ Dat is de boodschap van zes studenten van de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen aan de make-up industrie na een onderzoek naar make-up voor personen met een donkere huidskleur. Zij voelen zich vaak gediscrimineerd. “Het is moeilijk om dan te kunnen zeggen dat je je geaccepteerd voelt in deze maatschappij”, zegt een van hun getuigen.
 1. "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord
  Play

  "Ik heb er vrede mee dat ik mijn geld nooit zal terugzien": Stefan heeft voor 196 miljoen euro bitcoins, maar vergat paswoord

 2. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown