Plussize model en styliste Romy Curvy (27) opent zaterdag de Curvy Store in de Bruul: een winkel met mode voor dames met een maatje meer.
Volledig scherm
PREMIUM
Plussize model en styliste Romy Curvy (27) opent zaterdag de Curvy Store in de Bruul: een winkel met mode voor dames met een maatje meer. © Marc Aerts

Plussize model Romy Curvy opent winkel in Bruul voor dames met rondingen: “Ook wij zijn om van te houden!”

MechelenPlussize model en styliste Romy Curvy (27) opent zaterdag de Curvy Store in de Bruul: een winkel met mode voor dames met een maatje meer. Daar is een groot gebrek aan in de Vlaamse winkelstraten. “Volle vrouwen zijn niet lelijk, al wordt dat ons wel vaak verteld. Wij mogen ook sexy zijn en ons mooi kleden. Wij zijn ook om van te houden.”

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.