Bonobomama Busira schonk Zoo Planckendael op nieuwjaarsdag Xolani
Volledig scherm
Bonobomama Busira schonk Zoo Planckendael op nieuwjaarsdag Xolani © Zoo Planckendael/Jonas Verhulst

Planckendael verwelkomt schattige bonobobaby Xolani: “Moeder en dochter doen het heel goed”

MuizenAlle dieren die dit jaar in ZOO Planckendael worden geboren, krijgen een naam met een X. Een bonobobaby die op nieuwjaarsdag het levenslicht zag, bijt de spits af: Xolani.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Van de droomhuisjes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”
  PREMIUM
  Balen/Lommel/Antwerpen

  Van de droomhuis­jes in uw tuin naar een eigen pretpark: maak kennis met Siemon (31) en Lars (26). “Onze teamleden zijn minstens even zot als wijzelf”

  Ze bouwden voor al droomhuisjes voor klein en groot en konden Studio 100 als klant strikken om attracties aan te kleden. Nu volgt een nieuwe mijlpaal voor het bedrijfje Eye-Opener van Siemon en Lars: ze willen een eigen indoorpretpark creëren, een ‘belevingswereld’ waar magie en fantasie centraal staan. “We zitten op een rollercoaster en hij lijkt maar niet te stoppen”, glimlacht het creatieve duo.
 2. Onze weekendtips voor de regio Mechelen: bekerfinale in het vrouwenvoetbal, een benefietactie of een garageverkoop
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Onze weekend­tips voor de regio Mechelen: bekerfina­le in het vrouwen­voet­bal, een benefietac­tie of een garagever­koop

  Dit weekend kunnen we genieten van echt lenteweer. Tijd om een terrasje te doen dus of om gezellig in je tuin te relaxen. Maar er valt nog zoveel meer te beleven. Wij hebben voor jou de leukste activiteiten opgelijst in de regio Mechelen voor het weekend van 14 en 15 mei. Van de bekerfinale in het vrouwenfinale in Mechelen tot een garageverkoop in Bonheiden.