Volledig scherm
© iStock

Pidpa spoelt leidingen na klachten over kraantjeswater

MuizenWatermaatschappij Pidpa trok maandag naar Muizen voor het spoelen van een aantal leidingen. Dat na meldingen uit de Jan Van Musenelaan en de Muizenhoek over een onaangename geur en smaak van het water.

 1. Schlagermuziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktoberfest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”
  PREMIUM
  Antwerpen/Hoogstraten

  Schlagermu­ziek, lederhosen en vooral... liters bier. Grootste Oktober­fest van Vlaanderen trekt ook naar Antwerpen: “Laat ons hopen dat het in oktober al mag”

  De organisatie achter het grootste Oktoberfest van Vlaanderen, Oktoberfest Noorderkempen, neemt nu ook Oktoberfest Antwerpen mee in handen. “Hoogstraten blijft het grootste, maar Antwerpen heeft de komende jaren nog fors groeipotentieel”, klinkt het. Ein,zwei, drei… En volgend jaar misschien ook nog Mechelen. Tickets zijn vanaf 21 april te krijgen.
 2. Straf met voorwaarden na klappen aan vriendin
  Mechelen

  Straf met voorwaar­den na klappen aan vriendin

  Een man uit Mechelen heeft van de rechter een tweede kans gekregen. Ze achtte hem schuldig aan partnergeweld, maar veroordeelde de Mechelaar tot een probatie-opschorting gekoppeld aan voorwaarden. De feiten dateren van 2018. Na een discussie met zijn vriendin over een bericht op Facebook, sloeg hij haar. De vrouw liep naast verwondingen in het gezicht ook verwondingen op aan de rug. Ontkennen deed de man niet. Hij vroeg enige mildheid van de rechter. Iets waar ze na beraad ook op inging.
 1. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl

 2. Suthep is plots toeschouwer van een strijd tussen een bidsprinkhaan en een vogel
  Play

  Suthep is plots toeschou­wer van een strijd tussen een bidsprink­haan en een vogel