Gemeenteraadslid Melikan Kucam (N-VA)
Volledig scherm
Gemeenteraadslid Melikan Kucam (N-VA) © KOS

Parket start onderzoek naar Mechels gemeenteraadslid (44): “Hij verrijkte zich met repatriëring van Christelijke vluchtelingen”

Het gerecht is een onderzoek opgestart naar Mechels gemeenteraadslid Melikan Kucam (44) van N-VA. De veertiger zou aan het hoofd staan van een criminele organisatie die in ruil voor duizenden euro’s vluchtelingen uit conflictgebieden via België naar Europa repatrieerde. Woensdag zal hij voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

2 reacties

 • Renoir Ackermans

  2 jaar geleden
  Men beweert dat Francken geen verzuim pleegde : W 2016-02-05/11, art. 20, 114 Art. 136 septies °5 ; hij pleegde maar al te goed verzuim.
 • Guy Dupont

  2 jaar geleden
  Nu kan men zich ook de vraag stellen..: hoeveel wist de voormalige staatssecretaris (die wl geruchten had gehoord) hiervan en hoeveel bleef hier mogelijk plakken?
 1. Circus Pipo, dat al sinds maart vorig jaar in Bonheiden verblijft, maakt zich klaar voor eerste nieuwe shows na lockdown: “De zenuwen beginnen te komen”
  Bonheiden

  Circus Pipo, dat al sinds maart vorig jaar in Bonheiden verblijft, maakt zich klaar voor eerste nieuwe shows na lockdown: “De zenuwen beginnen te komen”

  “Als ik al denk aan de eerste bezoekers aan de kassa, begint het in mijn buik te kriebelen.” Bij Circus Pipo staan ze te popelen om vanaf 7 juli opnieuw hun acts voor een publiek te brengen. De circusfamilie verbleef door corona sinds maart 2020 op een weide langs de Putsesteenweg in Bonheiden, een record voor het rondtrekkend gezelschap.