Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Parket eist 8 jaar cel tegen veertiger die arbeider bedreigde met mes: “Gelet op de plek waar hij wou steken, had hij de intentie om te doden”

MechelenHassan B. (45) uit Mechelen riskeert een effectieve celstraf van 8 jaar. Volgens het parket viel hij in januari 2021 met een keukenmes, een arbeider op een bouwwerf aan. “Poging doodslag”, oordeelde het parket. “Enkel bedreigingen”, repliceerde zijn advocaat. 

  1. Cephas Chimedza en Willebroekse vieren promotie naar tweede provinciale ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”
    voetbal eindronde

    Cephas Chimedza en Willebroek­se vieren promotie naar tweede provincia­le ondanks nederlaag bij Lille B: “Het was nu of nooit”

    Willebroekse promoveert naar tweede provinciale. Na de overwinning in de heenmatch tegen Lille B (2-1) verloor het zondag met 2-0, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werden Cephas Chimedza en zijn maats als beste verliezers opgepikt. Een grote opluchting voor Willebroekse dat zijn wil om te promoveren nooit onder stoelen of banken stak.