De rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
De rechtbank van Mechelen © David Legreve

Parket eist 6 maanden tegen vijftiger die bankkaart uitleende aan geldezels: “Ik zat financieel in de put na de opname van mijn zoon”

MechelenHet parket in Mechelen heeft een celstraf gevorderd van 6 maanden effectief tegen een 50-jarige man uit Sint-Niklaas. De vijftiger stond terecht voor het uitlenen van zijn bankkaart aan geldezels. Hij ontkende de feiten niet.

  1. Van  een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
    PREMIUM
    Regio Mechelen

    Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

    De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.