De rechtbank van Mechelen
Volledig scherm
De rechtbank van Mechelen © David Legreve

Parket eist 12 maanden met uitstel tegen vader (37) die kinderen sloeg met metalen staaf: “Sinds de dood van hun moeder sta ik onder constante druk”

MechelenHet parket in Mechelen heeft woensdag een celstraf van 12 maanden met probatie-uitstel gevorderd tegen een 37-jarige Rus. De dertiger stond terecht voor geweld tegenover zijn drie minderjarige kinderen.

  1. Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Beverst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”
    voetbal 3NB

    Wat een stunt! KFC Nijlen buigt met tien man 3-0 ruststand om bij Schoonbeek-Be­verst (3-3): "Zo’n scenario maak je niet vaak mee”

    Na de 1-3-nederlaag van vorige week tegen Pelt zag het er aan de rust op bezoek bij Schoonbeek-Beverst opnieuw benard uit voor KFC Nijlen. De troepen van Sam Vermeulen werden vijf minuten voor de pauze tot tien man herleid na rood voor Vets en slikten daarna nóg twee goals voor het rustsignaal. Game over zou je denken, maar in een waanzinnig slotkwartier sleepten de bezoekers alsnog een punt uit de brand, 3-3 was de eindstand.