Jurgen Christiaens en Rita Deksne met hun kerstekindjes Kai en Liam.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Christiaens en Rita Deksne met hun kerstekindjes Kai en Liam. © RV

Papa Jurgen (37) ziet na zoontje Kai (2) ook broertje Liam geboren worden op Kerstmis: “Ook mijn grootvader was al een kerstkindje”

Mechelen/WerchterOoit haatte hij Kerstmis, maar nu kan 25 december nooit meer stuk voor Jurgen Christiaens (37). Zijn vrouw Rita Deksne (30) beviel vrijdag van hun zoontje Liam, nadat broertje Kai twee jaar eerder ook al als kerstkindje werd geboren. “Ik was niet bijgelovig, maar het begint nu toch”, lacht de trotse papa, die ooit uitgerekend was voor... 25 december.

 1. Man (41) betast zijn penis in nabijheid van spelende kinderen
  Mechelen

  Man (41) betast zijn penis in nabijheid van spelende kinderen

  Het parket in Mechelen wil een 41-jarige man laten interneren. De veertiger stond terecht voor openbare zedenschennis. Hij betastte zijn penis op een speelpleintje in het centrum van Mechelen. Op dat moment waren er enkele kinderen aan het spelen. Een dag nadien kreeg de politie een identieke melding binnen over dezelfde man. Het parket wilde de man eerder ook al laten onderzoeken, maar hij kwam nooit opdagen bij de psycholoog. Zijn advocate Evelien Jacobs bleek akkoord te gaan met de gevraagde internering, maar was eerder voorstander van een straf met probatie-uitstel. Op 15 februari maakt de rechter haar beslissing bekend.
 1. Vliegtuig verliest wiel tijdens landing
  Play

  Vliegtuig verliest wiel tijdens landing

 2. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"