De partners bij de lancering van Het Pandschap Rivierenland
Volledig scherm
De partners bij de lancering van Het Pandschap Rivierenland © Wannes Vansina

Pandschap pakt leegstand en onbetaalbaar wonen aan

MechelenIets doen aan leegstand én onbetaalbaar wonen. Dat is de doelstelling van Pandschap Rivierenland, een coöperatieve vennootschap die het aantal sociale woningen in Mechelen wil verruimen door eigenaars van leegstaande en/of verwaarloosde panden te ondersteunen bij renovatie. Bedoeling is jaarlijks vijftien woningen aan te pakken en vervolgens aan een kwetsbaar gezin te verhuren.

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.