MECHELEN Voorstelling van de vernieuwde evenementenkalender 2023 - 2024 van Mechelen Feest
Volledig scherm
PREMIUM
MECHELEN Voorstelling van de vernieuwde evenementenkalender 2023 - 2024 van Mechelen Feest © David Legreve

Ottertrotter en Speeldag keren niet terug: “Alle evenementen moeten divers en kindvriendelijk zijn”

MechelenMechelen heeft vrijdag de evenementenkalender voor de komende twee jaar voorgesteld en daarin is geen plaats meer voor Ottertrotter en de Speeldag. “Het is een keuze om niet in hokjes te denken”, zegt voorzitter van Mechelen Feest Kristof Calvo. “Elk evenement moet divers en kindvriendelijk zijn.” Ook enkele nieuwkomers.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.