Carry Vankesbeeck
Volledig scherm
Carry Vankesbeeck © David Legreve

Oscar ‘Carry’ Vankesbeeck (80) is overleden: “Bon vivant met sterk karakter”

Willebroek, MechelenAdvocaat, Racing-bestuurslid en voormalig gemeenteraadslid Oscar ‘Carry’ Vankesbeeck is overleden. De bon vivant met het sterke karakter werd net geen 81 jaar oud.

 1. Lions Clubs ontvangen 135 Oekraïense kinderen in ZOO Planckendael: “Een dag ontspanning om hun zinnen te verzetten”
  Muizen

  Lions Clubs ontvangen 135 Oekraïense kinderen in ZOO Plancken­dael: “Een dag ontspan­ning om hun zinnen te verzetten”

  Zes Lions Clubs uit het Antwerpse ontvingen op zaterdagmorgen 135 Oekraïense kinderen en hun ouders voor een dagje in ZOO Planckendael. De serviceclubs voorzagen het vervoer van en naar het dierenpark, het eten voor de gasten en betaalden hun toegangstickets. “De gezinnen konden zich aanmelden via de OCMW’s van Zoersel, Brasschaat en Linkeroever. Het is een gigantische organisatie, want naast de vele kinderen en ouders werden er ook tolken uitgenodigd om de gasten welkom te heten en te begeleiden. Met dit initiatief willen we de Oekraïense gezinnen een dagje ontspanning aanbieden, een dag ze hun zinnen kunnen verzetten. Op het einde van de dag ontvangen de kinderen een kleurboek met daarin een woordje uitleg in zowel het Oekraïens als het Nederlands”, zegt voorzitter van Lions Minerva Antwerpen Zoersel Oswald Vansintejan.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.