Supporteren in het Fan Park zoals hier voor het WK in 2018, de kans is bijzonder klein dat het kan. En al zeker niet op dezelfde manier.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporteren in het Fan Park zoals hier voor het WK in 2018, de kans is bijzonder klein dat het kan. En al zeker niet op dezelfde manier. © Wannes Vansina

Organisatoren verbaasd over mogelijk testevent tijdens EK voetbal: “Hadden hoop op Fan Park al lang opgegeven”

MechelenEen test om te kijken of een groot scherm voor het EK voetbal kan? Bij de Mechelse Rawberry Group hoorden ze het donderdag in Keulen donderen. De organisator van het Fan Park had zelfs zijn gewijzigde plannen al lang opgeborgen. “Ze doen al moeilijk over de heropening van de terrassen, wat zouden wij een massa-evenement mogen organiseren?”, verbaast Dieter Eerens zich. De evenementenorganisator werkt wel aan een aantal kleinere evenementen.

 1. Chrostin opent schattig winkeltje op Leermarkt: “Mijn boeken zijn nieuw, de rest redde ik van de schroothoop”
  PREMIUM
  Mechelen

  Chrostin opent schattig winkeltje op Leermarkt: “Mijn boeken zijn nieuw, de rest redde ik van de schroot­hoop”

  De Mechelse illustratrice Christina De Witte (24) heeft op de Leermarkt een winkeltje geopend: Chrostinshop. ‘Chrostin’ verkoopt er uiteraard haar boeken, maar vooral interieurspulletjes, hebbedingetjes en kunstwerkjes die ze eigenhandig upcyclede en ze op die manier een vleugje ‘kawaii’ of Japanse schattigheid meegaf. Met zoveel succes dat ze het concept moet herdenken. “Ik kon de verkoop niet bijhouden.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas