Samenwerking Den Brillenman en Ommezien: Koen Van Pottelbergh, Kathleen Boogmans en Koen Govaert
Volledig scherm
Samenwerking Den Brillenman en Ommezien: Koen Van Pottelbergh, Kathleen Boogmans en Koen Govaert © rv

Optiekzaak Den Brillenman start samenwerking met Ommezien: “Mensen met visuele beperking en blinden kunnen bij ons terecht”

MechelenOptiekwinkel Den Brillenman gaat een samenwerking aan met Ommezien, dat hulpmiddelen verdeelt voor blinden en slechtzienden en voor mensen met een leesbeperking. De samenwerking wordt op vrijdag 4 november gevierd tijdens het 3-jarig bestaan van de winkel in de Befferstraat.

 1. Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 privé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van Noord-Zuid tot Zensation: 6 pri­vé-sauna’s in de regio Mechelen om met je geliefde te genieten van Valentijn

  Valentijn komt er weer aan en dus is het tijd om na te denken over een geschikt uitje om samen met je partner te genieten van de liefde. Een privé-sauna is bijvoorbeeld altijd een goed idee. Onze redactie lijst voor jou zes privé-sauna’s op in de regio Mechelen, waar jij samen met je geliefde kan genieten van een geslaagde Valentijnsdag.. Van Noord-Zuid in Leest tot Zensation in Heist-op-den-Berg: bij deze wellnesszaken ga jij helemaal zen weer buiten.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.