Stadhuis Mechelen
Volledig scherm
Stadhuis Mechelen © © Bart Leye

Oppositie kritisch over bestuursakkoord: “Een catalogus van Dreamland”

De Mechelse gemeenteraad heeft vanavond zo’n tweeëneenhalf uur gedebatteerd over het bestuursakkoord. De oppositie stelde zich vragen bij de betaalbaarheid.

1 reactie

 • gino moortgat

  2 jaar geleden
  Als Mechelaar stelde ik al meerdere zaken voor aan Somers maar nu weet ik hoe het komt dat ze er niet doorkomen: ik moet blijven dromen en de catalogus van Dreamland doornemen. Met dank aan al de Blauw en Groen stemmers die dit wanbeleid op hun geweten hebben.
 1. Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”
  PREMIUM
  Putte

  Chris Van Tongelen plant met broer en buur wijngaard van halve hectare in Putte: “Wijnranken worden ter adoptie aangeboden”

  Putte krijgt in mei met Domein 94 een wijngaard langs de Bredestraat. Initiatiefnemers zijn ‘Romeo’ en manager van het vaccinatiecentrum in Putte Chris Van Tongelen, zijn broer Dave en buurman Koen Van Vaerenbergh. De eerste flessen worden eind 2024 verwacht, maar je kan als sympathisant nu al een wijnrank adopteren. “Om het plaatje compleet te maken, verhuizen de luxetenten van mijn tuin naar een plaatsje aan de wijngaard”, vertelt Chris.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen