Opsinjoorke zwaait met een pak friet.
Volledig scherm
Opsinjoorke zwaait met een pak friet. © VLAM

Ook Opsinjoorke is fan van friet

Vandaag start de Week van de Friet en ook Opsinjoorke op de Grote Markt in Mechelen blijkt fan. “Een uniek Belgisch gegeven als frietjes van de frituur verdient het om extra in de spotlight gezet te worden.”

1 reactie

 • Herman PLUYS

  2 jaar geleden
  Wie is er geene fan van en goed pak friet! Die moet nog geboren worden.
 1. Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”
  voetbal tweede provinciale

  Dylan Van Keer en Bonheiden grijpen in eindronde naast promotie na dubbele nederlaag tegen Loenhout: “We schoten onszelf in de voet”

  KV Bonheiden moest zondag een 1-2-nederlaag goedmaken op het veld van Loenhout. Het kreeg daar de kansen toe en ook de wedstrijdomstandigheden zaten mee, maar de troepen van Alain Wittocx gingen alsnog met 3-1 onderuit en mochten een kruis maken over de promotie naar eerste provinciale. Dat dankzij de eindzege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde met Tisselt ook de beste verliezer promoveert, strooide nog wat zout in de wonde.
 2. Vrachtwagen met oplegger rijdt tegen verkeerslicht
  Mechelen

  Vrachtwa­gen met oplegger rijdt tegen verkeers­licht

  Op de Leuvensesteenweg ter hoogte van de Dellingstraat in Mechelen is woensdagochtend omstreeks 8.30 uur een vrachtwagen met oplegger gebotst tegen een verkeerslicht. Hij botste ook nog tegen een verkeersgeleider. “Gewonden vielen er niet”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. Het bleef dus bij enkel materiële schade. Na het ongeval kwam de politie van Mechelen-Willebroek ter plaatse voor de nodige vaststellingen.