Vorig weekend ging Mechelen in Vuur en Vlam van start met onder meer deze vreemde vogel.
Volledig scherm
PREMIUM
Vorig weekend ging Mechelen in Vuur en Vlam van start met onder meer deze vreemde vogel. © Marc Aerts

Onze tips voor het weekend: spot vreemde vogels en doe als een ijsbeer

Regio MechelenEen weekend is maar zo grijs en kil als je het zelf maakt. Zo kan je je in vuur en vlam laten zetten door vreemde vogels in Mechelen of een nostalgische duik maken in Den Ouwen Dok. Warm krijg je het vast ook van een sportieve uitdaging in Klein-Brabant. Wie toch liever binnen blijft, kan altijd doen zoals de Oostenrijkse ambassadeur. Dit zijn onze tips voor het weekend van 15 en 16 januari.

  1. Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provinciale: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”
    voetbal eindronde tweede provinciale

    Anthony Sweeck en Sporting Tisselt promoveren als beste verliezer naar eerste provincia­le: “Propaganda gemaakt voor het voetbal”

    Sporting Tisselt promoveert naar eerste provinciale. De troepen van trainer Frank Staes finishten pas zevende in de reguliere competitie, maar mochten dankzij de tweede periodetitel toch een gooi doen naar promotie. Na het 1-1-gelijkspel in de heenmatch tegen ’s Gravenwezel-Schilde ging Tisselt zondag met 1-2 onderuit, maar dankzij de zege van ASV Geel in de interprovinciale eindronde werd het opgevist als beste verliezer, voor KV Bonheiden.