Kunstproeven, het grootste inclusief kunstenfestival van Vlaanderen, strijkt neer in het Cultuurcentrum; met Marino Punk
Volledig scherm
Kunstproeven, het grootste inclusief kunstenfestival van Vlaanderen, strijkt neer in het Cultuurcentrum; met Marino Punk © David Legreve

“Onze gasten hebben zo lang niks gehad”: Sjarabang organiseert uitzonderlijk Kunstproeven in najaar

MechelenSjarabang heeft maandagochtend de negende editie van Kunstproeven geopend, het jaarlijkse kunstenfestival voor mensen met en zonder beperking. Het vindt uitzonderlijk in het najaar plaats. “Onze gasten hebben zo lang niks gehad”, verklaart bezieler Marleen D’Joos.

  1. Subsidie van 826.400 euro voor nieuw vaccinatiecentrum Mechelen-Katelijne: “Totale kostprijs van centrum is nog niet gekend”
    Mechelen/Sint-Katelijne-Waver

    Subsidie van 826.400 euro voor nieuw vaccinatie­cen­trum Mechelen-Katelijne: “Totale kostprijs van centrum is nog niet gekend”

    Voor de inrichting en uitbating van het nieuwe vaccinatiecentrum van Mechelen en Sint-Katelijne-Waver kent het Agentschap Binnenlands Bestuur een subsidie toe van 826.400 euro. Vanaf 14 december kunnen inwoners van de eerstelijnszone Mechelen-Katelijne voor hun derde coronaprik terecht in het nieuwe vaccinatiecentrum aan de Guido Gezellelaan in Mechelen.