Gunther Baert, Hendrik Winkelmans, Roelof Winkelmans, Marc Schoenmakers, Dominique Vrijsen en Evert Winkelmans.
Volledig scherm
Gunther Baert, Hendrik Winkelmans, Roelof Winkelmans, Marc Schoenmakers, Dominique Vrijsen en Evert Winkelmans. © Marc Aerts

“Onze broer en zus hebben grenzen verlegd, dus willen wij dat ook doen”: Vier (schoon)broers fietsen 4.000 km voor Kom op tegen Kanker

Vier (schoon)broers nemen tijdens het Hemelvaartweekend deel aan het internationale peloton van de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker. Dat is niet alleen een sportieve uitdaging, ze hebben ook 24.000 euro startgeld nodig, een bedrag dat integraal naar kankeronderzoek gaat. “We hebben gezien hoe broer Evert en zus Dominique hebben afgezien. Dan gaan wij niet bleiten omdat we even iets verder moeten fietsen.”

0 reacties

 1. Stad start laagdrempelige daderhulp voor plegers van huiselijk geweld: “Belangrijk om met alle partijen aan de slag te gaan”
  PREMIUM
  regio Mechelen

  Stad start laagdrempe­li­ge daderhulp voor plegers van huiselijk geweld: “Belangrijk om met alle partijen aan de slag te gaan”

  Family Justice Center (FJC) Mechelen start in september met laagdrempelige daderhulp voor in de eerste plaats mannelijke plegers van huiselijk geweld. Dat als antwoord op de dramatische stijging van het aantal slachtoffers ten gevolge van de coronacrisis. “Een laagdrempelig, rechtstreeks toegankelijk aanbod voor de zogenaamde ‘plegers’ is een hiaat in de regio”, zegt FJC-coördinator Karolien Boonen. Het gaat om een uniek project in Vlaanderen.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug