Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Ongewenst bezoek ontvreemdt juwelen

 1. Tienermeisje krijgt messteek in het aangezicht na vechtpartij op school: “Ze hadden al langer ruzie met elkaar”
  PREMIUM
  Mechelen

  Tienermeis­je krijgt messteek in het aangezicht na vechtpar­tij op school: “Ze hadden al langer ruzie met elkaar”

  Een discussie tussen twee tienermeisjes van de COLOMAplus school in Mechelen is donderdag tijdens de middagpauze uitgemond in een steekpartij met een breekmes. Een meisje (15) raakte daarbij gewond in haar aangezicht ter hoogte van de hals en het oor. De politie nam de verdachte, eveneens 15 jaar oud, mee naar het politiekantoor voor verhoor. De twee hadden blijkbaar al een tijdje ruzie met elkaar. “Wij zijn erg geschrokken en betreuren dit incident”, reageert de school.
 2. Kampioenenmaker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij... Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”
  voetbal tweede nationale B

  Kampioenen­ma­ker en KV-fan Maxim Versteeven (KVK Wellen) tekent bij... Racing Mechelen: “Voor Racing spelen was altijd een optie”

  Nauwelijks enkele dagen na de bekendmaking van de transfer van Jonas Laureys, tekende woensdagavond met Maxim Versteeven opnieuw een speler voor volgend seizoen bij Racing Mechelen. Op zich geen wereldschokkend nieuws, maar wel opvallend. Versteeven maakte Racing vorig seizoen immers niet alleen kampioen door in volle titelstrijd te scoren voor Wellen tegen Racing-concurrent Pelt, hij kwam daarbij ook naar buiten als supporter van de buren van KV.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.