(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © David Legreve

Onderzoeksrechter houdt coronaspuwer (19) aan: “Eerst spuwde hij, daarna hoestte hij in de richting van de politie”

Een negentienjarige jongeman uit Mechelen is door onderzoeksrechter Philippe Van Linthout aangehouden en opgesloten in de gevangenis. De tiener werd gisteren gecontroleerd in het kader van een controleactie van de politiezone Mechelen-Willebroek. Nadat hij eerst spuwde, hoestte hij vervolgens in de richting van de agenten.

 1. Robby Van Kelst en VV Duffel zijn bijna halfweg het seizoen nog puntenloos: “Behoud is niet onze prioriteit”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Robby Van Kelst en VV Duffel zijn bijna halfweg het seizoen nog puntenloos: “Behoud is niet onze prioriteit”

  Bij het stopzetten van de competitie vorig seizoen telde tweedeprovincialer VV Duffel geen enkel punt en die, zij het bedenkelijke, constante trekken de troepen van Robby Van Kelst ook in het huidige kalenderjaar door. De kans dat de Duffelaars dit keer aan de degradatie ontsnappen is met bijna de helft van de wedstrijden gespeeld, dus vrijwel onbestaande, maar toch houdt Van Kelst er de moed in.
 2. Stadsschouwburg kleurt oranje tegen geweld op vrouwen en kinderen: aantal dossiers wéér verdubbeld
  Regio Mechelen

  Stads­schouw­burg kleurt oranje tegen geweld op vrouwen en kinderen: aantal dossiers wéér verdubbeld

  De Mechelse Stadsschouwburg kleurde donderdagavond op de Internationale dag tegen geweld op vrouwen oranje om aandacht te vragen voor de problematiek. De cijfers van het Family Justice Center (FJC) kleuren immers bloedrood. Het aantal dossiers is voor het twee jaar op rij zowat verdubbeld. “Onze werking heeft aan bekendheid gewonnen, maar dat kan niet de enige verklaring zijn”, zegt coördinator Karolien Boonen.