Leidinggevend ambtenaar Patrick Zeeuws van de stad Mechelen, Paul Cordier en Peter Breesch van Cogiva en schepenen Greet Geypen en Koen Anciaux voor de historische vleugel van het Hof van Egmont.
Volledig scherm
PREMIUM
Leidinggevend ambtenaar Patrick Zeeuws van de stad Mechelen, Paul Cordier en Peter Breesch van Cogiva en schepenen Greet Geypen en Koen Anciaux voor de historische vleugel van het Hof van Egmont. © RV

OCMW verkoopt historische vleugel Hof van Egmont voor 2,8 miljoen: projectontwikkelaar wil ruimte creëren voor handel, horeca en wonen

MechelenHet OCMW van Mechelen verkoopt de historische vleugel van het Hof van Egmont voor 2,8 miljoen euro aan projectontwikkelaar COGIVA. De koper zal op de benedenverdieping van het gebouw ruimte scheppen voor handel en horeca en op de bovenverdiepingen negen wooneenheden inrichten.

  1. Huis van het Kind Sint-Katelijne-Waver lanceert nieuwe eigen website: “Gezinnen nog beter ondersteunen”
    Sint-Katelijne-Waver

    Huis van het Kind Sint-Katelijne-Wa­ver lanceert nieuwe eigen website: “Gezinnen nog beter ondersteu­nen”

    Huis van het Kind Sint-Katelijne-Waver heeft een gloednieuwe eigen website gelanceerd. Op de nieuwe website huisvanhetkind.skw.be vind je relevante thema’s per leeftijdscategorie. “Het Doel? Gezinnen nog beter ondersteunen door info op een overzichtelijke manier aan te bieden en hen door te verwijzen wanneer nodig. De nieuwe website wil ouders helpen tijdens elke fase van de opvoeding. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar info over onze buitenschoolse kinderopvang of merk je dat je tiener met zichzelf in de knoop ligt? Neem dan zeker een kijkje op de nieuwe site. Kinderen en jongeren kunnen ook zelf op de website terecht. Bijvoorbeeld wanneer ze willen weten welke activiteiten er voor hen plaatsvinden in onze gemeente of wanneer ze info zoeken over verder studeren”, klinkt het.