Schepen van Duurzaamheid en Klimaat Marina De Bie (l.) schepen van Stadsvernieuwing Greet Geypen (r.) tonen de maquette van de nieuwe stadswijk Ragheno.
Volledig scherm
Schepen van Duurzaamheid en Klimaat Marina De Bie (l.) schepen van Stadsvernieuwing Greet Geypen (r.) tonen de maquette van de nieuwe stadswijk Ragheno. © rv

Nieuwe stadswijk Ragheno: 2.500 woningen en park van 11 hectare

Het voorontwerp van het masterplan voor de nieuwe Mechelse stadswijk Ragheno is klaar. “We plannen in de zone tussen de Leuvensesteenweg, de Hanswijkvaart en de Hanswijkbeek maar liefst 2.500 woningen en een park van 11 hectare”, zeggen schepen van Stadsvernieuwing Greet Geypen en schepen van Duurzaamheid en Klimaat Marina De Bie.

  1. Vijf adresjes voor top-takeaway in de regio Mechelen
    PREMIUM
    Mechelen

    Vijf adresjes voor top-takeaway in de regio Mechelen

    Elke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway aan voor wie zelf koken even beu is én daarbij de lokale horeca wil steunen. Wij lijsten vijf restaurants in de regio op die met plezier een heerlijke maaltijd voor jou en je gezin bereiden. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.