Marc Van Ranst stond vandaag opnieuw voor de rechter in Mechelen na een nieuwe klacht van coronascepticus Willem Engel
Volledig scherm
Marc Van Ranst stond vandaag opnieuw voor de rechter in Mechelen na een nieuwe klacht van coronascepticus Willem Engel © Tim Van der Zeypen / David Legreve

Nieuw proces tegen Van Ranst wordt behandeld in oktober: “Dit worden pure pesterijen”

MechelenHet nieuwe proces dat werd aangespannen door de Nederlandse coronascepticus Willem Engel tegen professor-viroloog Marc Van Ranst zal worden behandeld op 28 oktober. Dat is maandag op de rechtbank in Mechelen overeengekomen door de verschillende partijen.

  1. Buren en bedrijven informeren zich over nieuwe stadswijk Ragheno tijdens infomoment: “Dit is beter dan de industriële uitstraling die deze hoek van Mechelen nu uitstraalt”
    Mechelen

    Buren en bedrijven informeren zich over nieuwe stadswijk Ragheno tijdens infomoment: “Dit is beter dan de indu­striële uitstra­ling die deze hoek van Mechelen nu uitstraalt”

    Achter het station van Mechelen vond op zaterdag een infomoment over de toekomstige stadswijk Ragheno plaats. Buren konden er kennismaken met de maquette van het project en de plannen voor het gebied van meer dan 100 voetbalvelden groot. De stad bood ook enkele steps aan waarmee de buurtbewoners een uitgestippelde route doorheen de site konden volgen.