Het Zennebeemdenbos in Mechelen.
Volledig scherm
Het Zennebeemdenbos in Mechelen. © Natuurpunt

Natuurpunt ontsluit Zennebeemdenbos met luisterwandeling

MechelenVanaf zaterdag kan je het Zennebeemdenbos vlakbij Technopolis leren kennen dankzij een luisterwandeling van Natuurpunt en Radio 2.

 1. 130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen
  Mechelen

  130 lokale exposanten op (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ in Mechelen

  Op zaterdag 28 januari opent de Nekkerhal in Mechelen haar deuren voor duizenden bezoekers die inspiratie willen opdoen voor hun (ver)bouwproject of de inrichting van hun nieuwe woning. De (ver)bouwbeurs ‘Wonen’ is een vaste waarde in het Mechelse en trekt vooral exposanten uit de ruime omgeving van de stad. Dat is dit jaar niet anders. Zo een 130-tal exposanten zijn volop bezig met de opbouw van hun stand zodat zij klaar zijn voor de opening van zaterdag 28 januari.
 2. Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”
  voetbal 1N

  Nourdine Benali en revelatie Tisselt blijven in spoor van leider Berg en Dal: “Ook tweede periode pakken als het kan”

  Wie dacht dat Sporting Tisselt na het behalen van de eerste periode een terugval zou kennen, kreeg vooralsnog ongelijk. De promovendus verloor sindsdien weliswaar regelmatiger een duel, maar in 2023 blijft het vooralsnog ongeslagen. Na de 1-2-zege bij Retie won het vorige zondag ook op bezoek bij Mariekerke-Branst met 1-3. Zo profiteerde Tisselt van de nederlaag van Berlaar-Heikant om naar de tweede plaats te springen, in het spoor van leider Berg en Dal.