Het Zennebeemdenbos in Mechelen.
Volledig scherm
Het Zennebeemdenbos in Mechelen. © Natuurpunt

Natuurpunt ontsluit Zennebeemdenbos met luisterwandeling

MechelenVanaf zaterdag kan je het Zennebeemdenbos vlakbij Technopolis leren kennen dankzij een luisterwandeling van Natuurpunt en Radio 2.

  1. Peloton de Paris verhuist met fietskledij- en bar naar Bruul: “In de Hoogstraat hebben we een gebrek aan ruimte”
    Mechelen

    Peloton de Paris verhuist met fietskle­dij en bar naar Bruul: “In de Hoogstraat hebben we een gebrek aan ruimte”

    Horecazaak en cycling brand Peloton de Paris uit Mechelen ruilt in het voorjaar van 2022 de Hoogstraat in voor de Bruul. In de winkelstraat gaan zaakvoerders Wendy Janssens en Stijn De Groef, die eerst nog een pop-up gaan openen in de Geitestraat, zich focussen op het horecaverhaal en de fietskledij. Voor fietsreparaties kan je nog steeds in de Hoogstraat terecht bij de nieuwe zaak Secteur Pavé.
  2. Mechelse student Grégoire Munster vicekampioen van België rally:  “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”
    autosport

    Mechelse student Grégoire Munster vicekampi­oen van België rally: “Nu de afstelling verfijnen en regelmaat vinden. Dan zit er volgend jaar zeker meer in”

    Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondagnamiddag als derde geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van een hoogstaand en spannend BRC. Het Hyundai-duo had zaterdagmiddag de beste kaarten in handen met het oog op de titel, maar na een slippertje was de titeldroom ver weg. Zondag werd nog alles gegeven en lukte het om uiteindelijk nog als derde te eindigen in de Spa Rally.
  3. RESTOTIP. Twannies: Italiaans lekkers volgens de seizoenen
    PREMIUM
    Retie

    RESTOTIP. Twannies: Italiaans lekkers volgens de seizoenen

    Zin in iets nieuws? Stop met zoeken: hier ontdek je welke horecazaak écht het ontdekken waard is, van koffiebar tot ijsjeszaak en van brasserie tot fine dining. Deze week: pizzeria Twannies in Retie. Sinds begin oktober vind je hier tal van Italiaanse lekkernijen, en niet alleen de klassiekers. Chef-kok Anton laat zich namelijk ook inspireren door vergeten groenten en seizoensgebonden producten. Lees al onze restotips hier.