Naar de rechtbank voor gestolen USB-kabeltje

 1. REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivieren­land

  Het terrasjesseizoen is nu eindelijk officieel geopend! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Dit weekend tonen we je de gezelligste adresjes in het groen, voor wie na het wandelen rustig wil uitblazen aan een mooi tafeltje midden in de natuur. Bij deze acht adresjes in de Kempen en het Rivierenland kan je alvast neerploffen voor een deugddoend terras in het groen. Lees meer over ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’ in ons dossier.
 2. Fransman wordt verdacht van drugstrafiek
  Mechelen

  Fransman wordt verdacht van drugstra­fiek

  Benjamin D. uit Frankrijk moest zich vandaag voor de rechter komen verantwoorden voor het transporteren van drugs. Hij werd in Mechelen tegengehouden door de politie tijdens een controle. Niet enkel was hij onder invloed van cannabis, hij had ook nog een hoeveelheid drugs op zak. Volgens het parket waren er daarom vermoedens van drugstrafiek. Het vorderde op zitting naast een celstraf van vier maanden ook nog een geldboete tot 400 euro effectief. Opdagen voor zijn proces deed de Fransman niet. Hij liet verstek gaan. Binnen de maand maakt rechter Theo Byl zijn vonnis bekend.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar