De motorrijder haalde snelheden hoger dan 200 kilometer per uur. Wanneer hij aan de kant kon worden gezet, werd zijn motorfiets in beslag genomen.
Volledig scherm
De motorrijder haalde snelheden hoger dan 200 kilometer per uur. Wanneer hij aan de kant kon worden gezet, werd zijn motorfiets in beslag genomen. © Lokale Politiezone Mechelen-Willebroek

Motorrijder aan de kant gezet nadat hij snelheden haalde tot 200 kilometer per uur: “Hij zei dat hij voorzichtig was na eerder zwaar ongeval en liet zelfs zijn littekens zien”

PutteEen 29-jarige man uit Putte zal het binnenkort mogen gaan uitleggen aan de politierechter. De twintiger werd zondag uit het verkeer gehaald nadat hij met zijn motorfiets aan een zeer onaangepaste hoge snelheid reed. “Op een bepaald moment reden onze collega’s 200 kilometer per uur en reed de motorrijder alsnog van hen weg”, aldus politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. 

  1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
    Energie

    Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

    De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.