Een 21-jarige bestuurder zal zich zijn gevaarlijk rijgedrag nog lang heugen. Zijn voertuig werd bestuurlijk in beslag genomen voor onbepaalde duur.
Volledig scherm
Een 21-jarige bestuurder zal zich zijn gevaarlijk rijgedrag nog lang heugen. Zijn voertuig werd bestuurlijk in beslag genomen voor onbepaalde duur. © Politiezone Mechelen-Willebroek

Moeder en kind ontsnappen maar net aan aanstormende VW Golf: burgemeester laat voertuig in beslag nemen

MechelenEen 21-jarige bestuurder zal zich zijn gevaarlijk rijgedrag nog lang heugen. Zijn voertuig werd bestuurlijk in beslag genomen voor onbepaalde duur.

  1. Creatieve zielen van Eye-Opener Decors op één jaar tijd van niets tot hot in héél Vlaanderen: “Op een jaar van geen poen naar een miljoen”
    PREMIUM
    Lommel/Balen/Vlaanderen

    Creatieve zielen van Eye-Ope­ner Decors op één jaar tijd van niets tot hot in héél Vlaanderen: “Op een jaar van geen poen naar een miljoen”

    De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”