MECHELEN Minister Verlinden bezoekt impulsproject FJC rond intrafamiliaal geweld
Volledig scherm
PREMIUM
MECHELEN Minister Verlinden bezoekt impulsproject FJC rond intrafamiliaal geweld © David Legreve

Minister Verlinden bezoekt subsidieproject rond intrafamiliaal geweld in het Mechelse: “Drempel om hulp te zoeken ligt vaak te hoog”

MechelenHet Mechelse Family Justice Center (FJC) kreeg vandaag minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) over de vloer. Vorige maand startte het centrum haar eerste kinder- en oudersessies op rond intrafamiliaal geweld, onder andere met financiële steun van de federale overheid. “Ik hoop dat dit project als voorbeeld kan dienen voor vele andere steden en gemeenten”, sprak Verlinden.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.