Minister Annelies Verlinden doet bloeddonatie naar aanleiding van overleg met Rode Kruis Vlaanderen in Mechelen
Volledig scherm
Minister Annelies Verlinden doet bloeddonatie naar aanleiding van overleg met Rode Kruis Vlaanderen in Mechelen © David Legreve

Minister geeft goed voorbeeld: “Mensen zijn in zomer minder bezig met bloed doneren”

MechelenRode Kruis-Vlaanderen ziet elke zomer een terugval van het aantal bloeddonoren. Om een goede voorbeeld te geven, deed minister Annelies Verlinden dinsdag haar duit in het zakje.

  1. UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevonden
    Bonheiden

    UPDATE - Vermiste bejaarde dame (81) teruggevon­den

    Goed nieuwe voor de familie van de 81-jarige Maria Andries uit Bonheiden. De bejaarde dame vertrok maandagavond met haar fiets richting het jaagpad langs de Dijle. Ze werd uiteindelijk het laatst gezien in de buurt van het station in Mechelen. Sindsdien was ze spoorloos. De politie zocht gisteren al, maar ging ook vandaag op zoek naar de bejaarde vrouw. Zelfs met de helikopter van de Federale Politie. Omdat dit niet onmiddellijk resultaten opleverden, verspreidde de politie een opsporingsbericht. Deze keer wel met succes. Zeer kort na het verspreiden van het opsporingsbericht, kwam het nieuws dat de 81-jarige werd teruggevonden. “In goede gezondheid", meldt de Federale Politie. “We willen dan ook iedereen bedanken voor hun medewerking.”