Een eerste ontwerp voor sportsite Uilmolenweg in Mechelen.
Volledig scherm
Een eerste ontwerp voor sportsite Uilmolenweg in Mechelen. © Tijdelijke Maatschap Archilles – Omgeving

Miljoen euro subsidie voor sport- en recreatiesite Uilmolenweg

MechelenMechelen krijgt in het kader van het Vlaams subsidieproject ‘Sportspurt’ een subsidie van 987.500 euro voor de ontwikkeling van de nieuwe multifunctionele sport- en recreatiesite langs de Uilmolenweg.

 1. Matisse Bergiers en sterk Rupel Boom krijgen les in efficiëntie (2-0): “We hadden de kansen om te winnen”
  Voetbal 1N

  Matisse Bergiers en sterk Rupel Boom krijgen les in efficiën­tie (2-0): “We hadden de kansen om te winnen”

  De spelers van Rupel Boom hadden de vraag van hun coach om lef te tonen op het veld van Thes goed begrepen. De Steenbakkers speelden sterk en hadden een aantal mogelijkheden om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar finaal kwam het neer op de essentie van het voetbal: scoren. De thuisploeg toonde zich uitermate efficiënt en stuurde Matisse Bergiers en zijn teammaats met lege handen huiswaarts. 2-0 was de eindstand.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”
  voetbal eerste nationale

  Gyamfi Kyeremeh en Rupel Boom ontvangen SK Heist: “Te vroeg voor extra druk”

  Gyamfi Kyeremeh verscheen vorige week voor de tweede keer in de basis bij Rupel Boom, maar ook de 26-jarige flankaanvaller, overgekomen van Knokke, slaagde er niet in het verschil te maken tegen Thes Sport (2-0-verlies). Uitstel is echter geen afstel en dus gaan de Steenbakkers, die overigens konden terugblikken op een sterke prestatie in Tessenderlo, opnieuw voor de winst bij het bezoek van SK Heist.