Hannelore Candries aan de Stadsschouwburg, waar ze al het vaakst heeft opgetreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Hannelore Candries aan de Stadsschouwburg, waar ze al het vaakst heeft opgetreden. © David Legreve

MIJN STAD. Hannelore Candries, zangeres met liefde voor Mechelen: “Elke Maneblusser wil vanuit zijn woning de Sint-Romboutstoren zien”

MechelenDrie jaar woonde Hannelore Candries (28) in Antwerpen, maar ze was blij toen ze naar haar geboortestad kon terugkeren. De zangeres, ook bekend als Ellenore, is dan ook verknocht aan Mechelen. Het is de stad waar ze opgroeide en al het vaakst optrad, op 17 december ook weer met ‘Ne Formidale Kessemis’. “Mechelen voelt soms aan als een dorp", vertelt de dochter van Connie Neefs.

  1. Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroekse eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijkheid over fusieplannen”
    voetbal tweede provinciale A

    Vinnie Frans en KSV Bornem boeken in derby tegen Willebroek­se eerste zege in maanden (2-0): “Hopelijk snel duidelijk­heid over fusieplan­nen”

    Terwijl in de bestuurskamer de mogelijkheden voor een fusie met Mariekerke-Branst bekeken worden, draait KSV Bornem een donkergrijs seizoen. De laatste zege dateerde al van 2 oktober en sindsdien pakten doelman Vinnie Frans en zijn ploegmaats nog een schamel puntje. Tot zondag dan, want in de derby tegen Willebroekse mocht Beurm eindelijk nog eens aan het feest. Het werd 2-0 en Frans zelf, die vierde zijn tweede clean sheet van het seizoen.