Feestelijke opening van retailpark Malinas in Mechelen
Volledig scherm
Feestelijke opening van retailpark Malinas in Mechelen © David Legreve

Meteen rijtje schuiven en volle parking: Retailpark Malinas mist start niet

MechelenHet Mechelse retailpark Malinas heeft donderdagochtend zijn start niet gemist. Bij de opening om tien uur stond de parking al aardig vol met wagens, voor de grootste Albert Heijn van het land stond zelfs een honderdtal bezoekers aan te schuiven om binnen te mogen.

  1. Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptreden in internationale topwedstrijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”
    Triatlon

    Kleine twee jaar na doodsmak maakt Diego Van Looy wederoptre­den in internatio­na­le topwed­strijd: “Ze hadden me opgegeven voor topsport”

    Het wordt vrijdag een bijzonder dag voor voormalige wereldkampioen Diego Van Looy. De triatleet uit Mechelen neemt dan immers voor het eerst weer deel aan een internationale triatlon sinds z’n ongeval een kleine twee jaar geleden. Op stage in Mallorca werd Diego Van Looy toen aangereden door een vrachtwagen. De dokters dachten dat hij nooit nog op hoog niveau zou kunnen sporten. Nog geen twee jaar later neemt hij in Israël deel aan één van de zwaarste triatlons ter wereld.