Feestelijke opening van retailpark Malinas in Mechelen
Volledig scherm
Feestelijke opening van retailpark Malinas in Mechelen © David Legreve

Meteen rijtje schuiven en volle parking: Retailpark Malinas mist start niet

MechelenHet Mechelse retailpark Malinas heeft donderdagochtend zijn start niet gemist. Bij de opening om tien uur stond de parking al aardig vol met wagens, voor de grootste Albert Heijn van het land stond zelfs een honderdtal bezoekers aan te schuiven om binnen te mogen.

 1. Verwaarloosde honden die werden weggehaald bij Booischotse fokker beginnen er stilaan door te komen: “Maar ze zijn nog niet allemaal klaar voor adoptie”
  Mechelen/Booischot

  Verwaar­loos­de honden die werden weggehaald bij Booischot­se fokker beginnen er stilaan door te komen: “Maar ze zijn nog niet allemaal klaar voor adoptie”

  Bij Dierenbescherming Mechelen wordt er nog altijd hard gewerkt met de verwaarloosde cane corso’s die in mei en juni van dit jaar werden weggehaald bij een fokker uit Booischot (Heist-op-den-Berg). Van de 113 opgehaalde honden, zijn er 56 in Mechelen gebleven. Momenteel zijn er bij de dierenbescherming nog 10. Elders in Vlaanderen worden er 18 honden opgevangen. “Nog steeds zijn er honden die te bang zijn om te wandelen.”
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.