MECHELEN - De magneetvissers visten in de Vrouwvliet onder meer drie geldkluizen én vier fietsen op.
Volledig scherm
MECHELEN - De magneetvissers visten in de Vrouwvliet onder meer drie geldkluizen én vier fietsen op. © Thierry Puttemans

Metaalvissers halen drie geldkluizen uit Vrouwvliet naar boven: “Ze waren wel leeg”

MechelenMetaalvissers Thierry Puttemans en Kharim Schatteman hebben zondag opnieuw een opmerkelijke vondst gedaan. Uit de Vrouwvliet, ter hoogte van het Tivolipark, wisten ze drie geldkluizen boven te halen.

 1. Van een bezoekje aan de paashaas tot een ‘naaikamp’: 7 kindvriendelijke activiteiten voor de paasvakantie in Mechelen en omstreken
  PREMIUM

  Van een bezoekje aan de paashaas tot een ‘naaikamp’: 7 kindvrien­de­lij­ke activitei­ten voor de paasvakan­tie in Mechelen en omstreken

  De paasvakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat jij je kids weer moet zien te entertainen. Kies je voor een kwalitatief momentje met het hele gezin of moet je werken en zoek je iets om je kroost mee te bezigen? Onze redactie helpt je alvast op weg met zeven kindvriendelijke bezigheden in Mechelen en omstreken. Van de paashaas die op bezoek komt in Lier tot een kamp waarbij je leert werken met naald en draad in Mechelen: met deze activiteiten vervelen je kinderen zich geen moment tijdens de aankomende paasvakantie.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.